Fakte për Londrën - OK KIDS - Kosova Sot
Fakte për Londrën

Fakte për Londrën

Londra ndodhet në Anglinë juglindore, përbëhet nga 32 bashki.

Ajo ka 3,236.31 mije kilometra katror dhe ka zonën kohore GMT
 

Në Londër përafërsisht janë 8,4 milion banorë,

Klima në Londër është Oqeanike.

Në Londër ka shumë muze të njohur si Muzeu Britanik, Muzeu Historia Natyrore, Ëar Museum Imperial, Victoria dhe Albert Museum.

(Kosova Sot)

13 orë e 22 minuta më parë
22/01/19