Ngërqi politik, momentum artificial dhe i panevojshëm

Ngërqi politik, momentum artificial dhe i panevojshëm
Ngërqi politik, momentum artificial dhe i panevojshëm

Fadil Maloku

  • 09 dhjetor 2019 - 22:51

1. Unë kete ngerq nuk e shoh si gatishmëri per të shkuar ne zgjedhjet e reja, e as për ndonjë plan tjetër rezervë B. Sepse, thjesht si të tillë s'ka.


2. Arsyet e vetme për mos shkuarje s'janë vetëm penalltitë (morale, por, edhe ato politike) dhe ndëshkimet e elektoratit racional, i cili Ldk-n, mund ta dënoj ashpër shkaku jogatishmërisë për "kompromise".


3. Por, në kalvarin e ndëshkimit moral (jo edhe aq politik) s'mund të amnestohet as LVV-. Dhe ate, jo për ndonjë shkak tjetër, sa shkaku i naivitetit dhe jodjallëzisë për ta finalizuar qeverisjen me "rugovistët" e djallëzuar!

Fundi i bashkëbisedimit

Shkruaj një mesazh…

(Kosova Sot Online)