Ky është qëllimi pse PDK së shpejti planifikon ti bashkëngjitet koalicionit qeverisës të Qeverisë Hoti

Ky është qëllimi pse PDK së shpejti planifikon ti bashkëngjitet koalicionit qeverisës të Qeverisë Hoti
Ky është qëllimi pse PDK së shpejti planifikon ti bashkëngjitet koalicionit qeverisës të Qeverisë Hoti

Muhamet Kelmendi

  • 07 korrik 2020 - 07:09

Shkruan: Muhamet Kelmendi

 "Qeveria Hoti ka probleme në punësim, në çështjet sociale dhe në shumë fusha jetike për popullin tonë të shumë vuajtur. Ndërsa, sa i përbetë dialogut, pritet që PDK të i bashkohet koalicionit qeveritar dhe atëherë i kanë edhe forcat për të arritur marrëveshje me shtetin kriminal serb. Pa PDK dhe AAK nuk ka mundësi Qeveria Hoti të bëjë asnjë marrëveshje. Për këtë arsye do ta kemi edhe PDK-në në Qeveri".

“Natyrisht se Qeveria Hoti ka probleme shumë të ndryshme dhe që nuk ka mundemi për ti i zgjidhur. Nuk është këtu çështja vetëm e caktimit të Koordinatorit. Për shtetin dhe pushtetin kjo fare nuk ka rëndësi. Çështja është te problemet tjera. Në Kosovë është krimi dhe korrupsioni në zhvillim e sipër.

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online"