Lëngu për pastrimin e mëlçisë, hedh jashtë helmet dhe sëmundjet

  • 23 prill 2019 - 11:18
Lëngu për pastrimin e mëlçisë, hedh jashtë helmet dhe sëmundjet

Kjo pije e fuqishme është e dedikuar për pastrimin e mëlçisë që është burimi kryesor i energjisë. Shëndeti i mëlçisë ka domethënie vitale, sepse largon kemikatet e dëmshme dhe helmet nga trupi. Mëlçia lufton sëmundjet dhe organizmin e furnizon me nutrientet esenciale. Prandaj, provojeni këtë pije që është burim për shëndetin, plot me vitamina dhe minerale

Përbërësit:

1 panxhar;

1 mollë;

1 shegë;

Një gotë e gjysmë ujë.

Përgatitja:

Panxharin dhe mollën i pastroni dhe i copëtoni në copëza. Shegën e pastroni dhe gjithçka hidhni në blender. Pijen e pini si zamër.

(Kosova Sot)