Nëse e teproni me ushqim, kjo përzierje është shpëtim

  • 28 prill 2019 - 09:00
Nëse e teproni me ushqim, kjo përzierje është shpëtim

Nëse e teproni me ushqimin e rëndë dhe të yndyrshëm, është koha ta pastroni organizmin. Pastrimi i organizmit nuk ka lidhje me vuajtje nga uria apo me dieta, por bazohet në konsumimin e ushqimit të llojllojshëm dhe të ekuilibruar.

Pos ushqimit të moderuar, për detoksikim sugjerohet edhe konsumimi i lëngjeve, në mënyrë që të hidhni jashtë helmet e grumbulluara. Lëngjet më së miri t'i merrni si ujë apo edhe nga lëngjet e freskëta nga pemët dhe perimet. 

(Kosova Sot)