Meshkujt dhe femrat ëndërrojnë ndryshe

  • 02 gusht 2019 - 08:42
Meshkujt dhe femrat ëndërrojnë ndryshe

Meshkujt shpeshherë ëndërrojnë për seks, punë dhe agresivitet fizik, derisa femrat ëndërrojnë për familjen, veshjet, kanë vërtetuar ekspertët gjermanë.

Në ëndrrat e femrave shpeshherë paraqiten njerëz të panjohur. Gjermanët kanë vëzhguar rrëfimet e disa qindra mijëra njerëzve rreth ëndrrave të tyre. Në përfundimet e nxjerra, që i kishin publikuar në revistën "Psychologie Heute", dallimi në gjini është i pranishëm shumë edhe në ëndrra.  

(Kosova Sot Online)