A e dini që mango është mik i fuqishëm i tumorit?

  • 13 gusht 2019 - 12:46
A e dini që mango është mik i fuqishëm i tumorit?

Ai është një antioksidant i fuqishëm dhe është në gjendje të kontrastojë qelizat tumorale që mund të godasin mushkëritë, gjoksin, prostatën dhe në veçanti, të përmirësojë gjendjen mendore, me të cilat përballen terapi të ndryshme. Lupeoli, ndër të tjera, i bën mirë edhe muskulit kardiak duke përmirësuar qarkullimin e gjakut.

Një tjetër efekt i mangos është në ngadalësimin e plakjes së fytyrës.

(Kosova Sot Online)