Të gjithë i adhurojmë, shkrijnë kilogramët dhe e ruajnë shëndetin

  • 15 shtator 2019 - 08:29
Të gjithë i adhurojmë, shkrijnë kilogramët dhe e ruajnë shëndetin

Hulumtimet kanë vërtetuar që konsumimi i fëstëkëve mund të ndikojë në peshë. Janë të pasura me kalium, kalcium, vitamina C, A dhe E, si dhe me folate.

Po ashtu përmbajnë edhe mikroelemente: hekur, zink, bakër, mangan, selen dhe vitamina C. Falë vlerës së lartë që përmbajnë kalori, shumë shpejt pas konsumimit të tyre do ta ndieni veten të ngopur, e më pas do ta ulin edhe nivelin e kolesterolit të keq, duke ndikuar automatikisht edhe në ruajtjen e shëndetit të zemrës.

(Kosova Sot Online)