Dobitë e organizmit nga arrat

  • 17 tetor 2019 - 18:13
Dobitë e organizmit nga arrat

Arrat janë ushqim i hatashëm i pasur me aminoacidet omega 3, që e ulin kolesterolin e dëmshëm dhe ekuilibrojnë të mirin.

Receta e shpejtë:

Në mënyrë që nga ky ushqim të nxirrni më të mirën nuk nevojitet asnjë përgatitje. Përzieni një grusht me arra, fik të thatë dhe fara të bimës anis dhe keni fituar një bombë energjike. 


(Kosova Sot Online)