Dobitë e organizimt nga sherbela

  • 05 dhjetor 2019 - 17:36
Dobitë e organizimt nga sherbela

Sherbela është njëra nga ato barishte të cilën njerëzit ose e duan shumë ose e urrejnë tej mase.

Sherbela ka një shije shumë të mirë dhe ka veti qetësuese, të cilat parandalojnë stresin e që rrjedhimisht edhe shfaqjen e shenjave në lëkurë. Nëse përdorni sherbelën e tharë, atëherë duhet të keni kujdes të mos përdorni shumë, pasi që përdorimi i tepërt mund të lërë shije të hidhur. 


(Kosova Sot Online)