Ilaçi i çuditshëm që ka efekt

  • 13 mars 2020 - 15:10
Ilaçi i çuditshëm që ka efekt

Ilaçi tradicional në masë të madhe do t'ju ndihmojë ta mposhtni ftohjen, pastaj gripin, kollën dhe dhimbjet, të cilat shfaqen gjatë ciklit menstrual. Deri më tani, ilaçet popullore kanë bërë çudinë, prandaj ato gjithmonë dinë të na befasojnë. Në vijim ju sjellim një mënyrë të lehtë dhe shumë efikase që ju ndihmon në lehtësimin e dhimbjeve të ndryshme që shfaqen në trupin dhe organizmin tuaj.

PËRBËRËSIT: - Pambuk; - Alkool.

PËRGATITJA E ILAÇIT: Përgatitja e këtij ilaçi është shumë e thjeshtë. Pambukun e pastër e futni apo e lagni me alkool prej 50 për qind dhe e vendosni në kërthizë. Këtë ilaç ta përdorni për shërimin e gripit, ftohjeve të ndryshme dhe infeksionit të muskujve. Pambukun ngadalë dhe me lëvizje të buta e vendosni në kërthizë, e më pas e mbyllni me shirit ngjitës. Nëse keni telashe me lukthin, atëherë pambukun me alkool e vendosni në kërthizë por se duhet t'i shtoni edhe pak kripë në pambuk. Përmirësimin do ta vëreni sa hap e mbyll sytë. 


(Kosova Sot Online)