7 produkte kancerogjene që fshihen në shtëpinë tuaj

  • E.K /
  • 04 korrik 2020 - 13:55
7 produkte kancerogjene që fshihen në shtëpinë tuaj

Është më mirë për të blini vetëm produkte organike shtëpiake ose tradicionale.

Këtu mund të gjeni 7 produkte të mundshme që janë kancerogjene.

Shamponi

Akademik dhe shkencëtar i respektuar David Suzuki raporton për 80% produkte shtëpiake të zakonshme për shërbime të paktën një nga 12 kimikatet më toksike, kancerogjene dhe prishës endokrine si parabenët, sulfatin e dafinës të natriumit, preservativët e tyre formalehid dhe p-fenilen.

Kur përcaktoni fjalë për shamponin, parabenët, aromën, ngjyrat dhe dietanolaminën e kokamidit jep shkelësit më të këqij.

Qirinj aromatikë

Ndonëse mund të jepen emra si “fllad vere” ose “shije luleshtrydhe”, qirinjtë me aromë nuk mund të jenë natyrale. Në fakt, shumica e qirinjve japin shumë nga lirimi i një tym toksik.

Spreji me aromë për ajër

Llojet e aromës dhe parfumet, mund të kenë deri në 3 mijë kimikate për të dhënë një aromë, daily health post. Shërbimi mund të ju ofrojë probleme neurologjike, imunitet për të dhënë, çrregullime autoimune, dermatit, këshillimit të frymëmarrjes, astmë, acarim të syve, kancerit, alergji, infertilitet, dështim dhe më shumë.

Perdet e dushit

Studiuesit e zbulimit për perdet e dushit PVC mund të lëshohen deri tani në 108 prezantime organike për paqëndrueshmëri.

Ekspozimi i zgjatur është i disponueshëm më shumë për mbrojtjen e mëlçisë, qendrën nervor, shërbimin e frymëmarrjes, lejon riprodhues dhe mund të kontribuojë në lehtësimin e biznesit.

Në vend të kësaj, blini perde organike pambuku ose kërpi dhe lajini dhe hekurosni shpesh për të zgjuar mykun.

Shërbimet e artit

Produktet e artit si ngjyrat dhe shënimet të përhershme nuk keni nevojë të përdoren shumë sepse ndikojnë keq në shëndetin tuaj.

Insekticide dhe pesticide

Këto produkte jo vetëm që vrasin insekte, ata ngadalë po helmojnë edhe familjen tuaj. Në vend të kësaj, mund të krijoni pesticidet vetë dhe të jenë organike duke përdorur produkte të zakonshme të kuzhinës.

Antiperspirantët

Deri tani, ju keni mundësi të keni anti-antiperspirantët dhe deodorantët shtesë ndaj aluminit për të bërë sqetullat moderne të thata.

Përdorimi i tyre ka mundësi të lejojë plotësimin e sëmundjeve të Alzheimerit dhe kancerit të gjirit, sepse alumini është i kërkuar për dëbimin e shërbimit dhe ka tendencë të grumbullohet në indet e trurit dhe gjirit.

(Kosova Sot Online)