Çaji që shëron kancerin dhe Aids-in

  • E.K /
  • 06 tetor 2020 - 10:27
Çaji që shëron kancerin dhe Aids-in

Aë shtë e mundur që ekziston një çaj i thjeshtë që shëron kancerin, madje edhe Aids-in? Në fakt, Rene Kejs, një infermiere nga Kanadaja, për më shumë se 50 vjet e ka përdorur çajin "Essiac", për shërimin e të sëmurëve nga kanceri dhe thekson se është krejt e mundur. Para 30 vjetëve i ishte thënë se kishte kancer në gji, se duhet të operohej, por ajo nuk kishte pranuar. Kishte hasur në një person nga një fis, që ia kishte dhuruar një recetë, për t'u përgatitur çaji.

Ajo thekson se pas disa muajsh ishte shëruar nga çaji. Përbërësit: 6,5 gota rrënjë të prera të rrënjës së bimës Rodhe (lat. Arctium), 500 gr bimë të thartë pluhur (lat. Rumex acetosella), 125 gr rrënjë të bimës (lat. Ulmus rubra) në pluhur, 28 gr rrënjë të bimës (lat. Rheum palmatum), pluhur. Përgatitja: Përbërësit i përzieni para se t'i hidhni ujin. Masën e përgatisni në kavanoz prej qelqit, në vend të errët dhe merrni 30 gr në 900 gr ujë. Çaji zihet 10-20 minuta, e më pas e mbuloni dhe e lini gjatë natës. Në mëngjes e ngrohni, por jo të vlojë, e më pas e vendosni në enë prej qelqit. Të sëmurët nga kanceri dhe Aids-i duhet t'i përmbahen dietës organike pa mish dhe më shumë vitamina D dhe C.

(Kosova Sot Online)