Dieta njëjavore: Përzieni çajin dhe qumështin dhe hiqni dy kilogramë në ditë

  • A.P /
  • 14 tetor 2020 - 07:42
Dieta njëjavore: Përzieni çajin dhe qumështin dhe hiqni dy kilogramë në ditë

Vuani nga ndonjë sëmundje kronike, para aplikimit të kësaj diete këshilloni mjekun. Kilogramët do të zhduken së bashku me gllënjkat. Nëse jeni midis atyre njerëzve, të cilët për çdo ditë pa problem pine çajin, atëherë kjo fshehtësi rrugës ua largon edhe dy kilogramë.

Çaji, varësisht llojit dhe përbërjes bazë, posedon shumë dobi për organizmin, e në kombinim me qumësht lehtë mundet të shkrijë kilogramët. Me rendësi është që çajin, të cilin e kombinoni me qumësht të jetë i gjelbër, sepse pikërisht ky kombinim, shkaku i substancave që kanë, mundëson detoksimin bombastik të organizmit.

Dieta e kombinimit të çajit me qumësht është shumë e popullarizuar në Britani, ku çaji është pjesë e përditshme. Bëhet fjalë për një dietë të thjeshtë. Me rendësi është që të mos aplikoni më shpesh se dy here në muaj. Pos se largon kilogramët, kombinimi i çajit me qumësht është mënyra e duhur për ta pastruar trupin prej helmeve. Nëse nuk e duroni qumështin apo keni telashe me veshkat, mos e aplikoni këtë dietë, në të kundërtën, kilogramët do të zhduken me gllënjkë.


(Kosova Sot Online)