Dieta me portokaj

  • E.K /
  • 12 June 2023 - 10:42
 Dieta me portokaj

Nëse i përmbaheni kësaj diete, brenda javës mund të humbni deri në 4 kile.

Java e parë: Çdo ditë konsumoni 1 kg portokaj, dy vezë, dy litra uji mineral.

Java e dytë: Çdo ditë një kg portokaj, qull tërshëre me ujë dhe 2 litra ujë mineral.

Java e tretë: Çdo ditë konsumoni 1 kg portokaj, si dhe pemë dhe perime të tjera të freskëta në sasinë që iu përshtatet më së miri. Kjo dietë është e dëshmuar dhe suksesi është i siguruar.

(Kosova Sot Online)