Poni tregon hapur: ‘’ Puthja më e ëmbël e 2017’’ (Foto) - VIP - Kosova Sot
Poni tregon hapur: ‘’ Puthja më e ëmbël e 2017’’ (Foto)

Poni tregon hapur: ‘’ Puthja më e ëmbël e 2017’’ (Foto)

Me siguri rralle herë e shihni në media personin e zemrës së Ponit...

Kjo padyshim është një ndër kartolinat me te bukura qe mund të shihnit për këto festa. E kuruar deri në detaj dhe si rrallë herë Poni shfaqet krah djalit të saj me një veshje të kuqe dhe pranë oxhakut.

“Puthja më e ëmbël e 2017” mbishkruan krah fotos Poni, edhe pse ende nuk na ka zbuluar gjithë familjen.C77D4BA2-0D68-4909-8285-2E731928701E.jpeg

(Kosova Sot)

14 orë e 15 minuta më parë
10/12/18