Luana dhe Marina larg zhurmës së kryeqytetit, ‘arratisen’ në një vend me borë - VIP - Kosova Sot
Luana dhe Marina larg zhurmës së kryeqytetit, ‘arratisen’ në një vend me borë

Luana dhe Marina larg zhurmës së kryeqytetit, ‘arratisen’ në një vend me borë

Ato janë dy motrat më të komentuara të ‘showbiz-it’ shqiptar, për anën private dhe profesionale. Çdo postim i tyre përbën interes për publikun. Ditën e sotme dy motrat bukuroshe kanë filluar pushimet e tyre dimërore. Destinacioni i radhës është një vend i tejmbushur me borë, ku duket se vajzat janë duke u argëtuar shumë. Këtë e tregojnë postimet e shumta të Marinës dhe në qendër të tyre është motra e saj Luana. Nuk dihet ende nëse këto janë pushime mes motrash apo janë të shoqëruara nga partnerët e tyre. 

3 orë e 3 minuta më parë
18/01/19