Kur të vjen papritur! - VIP - Kosova Sot
Kur të vjen papritur!

Kur të vjen papritur!

Emisioni i familjes së saj, "Keeping Up With The Kardashians" (KUWTK), është lansuar më shumë se një dekadë më parë, duke bërë yll çdo anëtar të kësaj familjeje. Por, Kim Kardashian është treguar e sinqertë se kurrë nuk kishte besuar se ky emision do të arrinte një sukses kaq të madh. "Unë thjesht doja që ta udhëhiqja dyqanin e veshjeve të mia", thotë Kim. Megjithatë, nëna e tre fëmijëve pranoi se ajo dhe të afërmit e saj, duke përfshirë edhe nënën e saj, Kris Jenner, kishin bërë shumë gabime përgjatë udhës, sidomos me faktin që të përfshiheshin në gjithçka që iu ishte ofruar. 

(Kosova Sot)

22 orë e 58 minuta më parë
12/12/18