“Çika e nanës” vjen me tekst dhe klip prekës nga 8 Motrat Mustafa

  • 12 prill 2019 - 19:02
“Çika e nanës” vjen me tekst dhe klip prekës nga 8 Motrat Mustafa

8 Motrat Mustafa kanë publikuar këngën kushtuar nënës.

8 Motrat Mustafa kanë publikuar projektin më të veçantë në karrierën e tyre.

Ato publikuan këngën me titull “Çika e nënës”, të cilën e sollën të shoqëruar edhe me videoklip.

Pjesë e klipit është edhe nëna e tyre, e cila po ashtu këndon një pjesë të këngës, pra një ninullë.

(Kosova Sot)