Yjet

  • 14 prill 2019 - 08:48
Yjet

Naomi Watts dhe Brooke Shields midis yjeve dhe emrave më të fuqishëm në Nju- Jork

Naomi Watts dhe Brooke Shields ishin midis shumë yjeve dhe emrave të famshëm që ishin grumbulluar te “The Pool” në “Manhattan's Seagram Building”.

Sipas “Hollywood Reporter”, aty ishin grumbulluar “Most Powerful People” në ndejën “Media”, që kishte yje edhe si Martha Stewart. Brooke, 53 vjeçe, kishte veshur një fustan pa mëngë monokrom që ishte i ndarë nga anash.

Aktorja nga “Suddenly Susan” ka theksuar fort linjat e saj derisa gjithçka kishte kombinuar me një çantë të zezë dhe vathët me shkëlqim. Brooke ishte në shoqërinë e yllit nga filmi “One Tree Hill”, aktoren Sophia Bush, që ka shkëlqyer po ashtu në fustanin e zjarrtë.

Flokun e errët Sophiae kishte të lirë dhe të valëzuar.

(Kosova Sot)