Kur Shkurte Fejza dhe Ilir Shaqiri e ngritën krejt publikun në këmbë

  • 29 prill 2019 - 15:33
Kur Shkurte Fejza dhe Ilir Shaqiri e ngritën krejt publikun në këmbë

Dy artistët e njohur të muzikës popullore: Shkurte Fejza dhe Ilir Shaqiri tash e sa vite i kanë kushtuar perlat më të bukura nënës Kosovë dhe peripecive të popullit shqiptar, shkruan gazeta "Kosova Sot Online".

Para shumë vitesh, ekzaktë në vitin 1990, gjatë një koncerti në Sallen e Sporteve "Minatori" në Mitrovicë, me këngët e tyre Shkurta e Iliri, e kishin ngritur krejt publikun në këmbë, një ngjarje e jashtëzakonshme të cilën keni mundësi ta shikoni në vijim...

(Kosova Sot)