Kur Elvana ia nxirrte gjoksin Getoar Selimit

  • 15 maj 2019 - 20:43
Kur Elvana ia nxirrte gjoksin Getoar Selimit

Ajo është këngëtarja që di ta ruaj më së miri privatësinë dhe këtë e bënë me një inteligjencë të jashtëzakonshme.

Ama se dikur ishte në krahët e Getit dhe se atë kohë “shplohej” më shumë se kurrë, këtë nuk mund ta mohojë bukuroshja e skenës.

Image
Image