Motrat Vjollca dinë me shiju jetën

  • 18 maj 2019 - 18:42
Motrat Vjollca dinë me shiju jetën

Dy motrat e famshme Vjollca: Luana dhe Marina, vazhdojnë të jenë në qendër të vëmendjes, jo vetëm sa i përket profesionit, shkruan gazeta "Kosova Sot Online".

Por edhe paraqitjeve të tyre televizive, përplot sensualitet.

Image

(Kosova Sot Online)