Lady Gagas dhe Bradley Cooper: Irina Shayk ndahet nga bashkëshorti

  • 16 qershor 2019 - 14:47
Lady Gagas dhe Bradley Cooper: Irina Shayk ndahet nga bashkëshorti

Qëkurse u xhirua ‘A star is born’ qarkullojnë fjalë se midis Lady Gaga dhe Bradly Cooper ka një marëdhënie.

Pas disa muajsh spekulime, e dashura e Bradley, Irina Shayk duroi mjaftueshëm dhe dje ka dalë lajmi se çifti janë ndarë definitivisht.

Qëkurse u xhirua ‘A star is born’ qarkullojnë fjalë se midis Lady Gaga dhe Bradly Cooper ka një marëdhënie.

Pas disa muajsh spekulime, e dashura e Bradley, Irina Shayk duroi mjaftueshëm dhe dje ka dalë lajmi se çifti janë ndarë definitivisht.

(Kosova Sot Online)