Nora dhe Marku, pozojnë tejet të lumtur së bashku

  • 24 qershor 2019 - 16:18
Nora dhe Marku, pozojnë tejet të lumtur së bashku

Edhe pse ka kohë që nuk kemi dëgjuar ndonjë projekt muzikor prej tyre, shkruan gazeta "Kosova Sot Online".

Çifti i njohur Mark Marku&Nora Muçaj kanë një lidhje të konsoliduar së bashku tash e pesë vite, dhe fryt i dashurisë së tyre, janë dhe dy fëmijë, që për ta janë çdo gjë.

Derisa së fundmi ata kanë pozuar tejet të lumtur së bashku, derisa kanë shkruar: "Dashuria gjithnjë e më shumë".

Image


(Kosova Sot Online)