Plas sherri mes Feros dhe reperit të TBA-së

  • 18 tetor 2019 - 11:40
Plas sherri mes Feros dhe reperit të TBA-së

Ka disa ditë që reperi Fero përmes videove të ndryshme e tallë dhe shan anëtarët e labelit TBA.

Por, ka qenë një anëtarë i grupit që i ka shkru reperit, shkruan  media.

Fjala është për Kobrën, i cili paralajmëroi Feron që t’i lë këto gjëra, madje, fjalët e tij mund të konsiderohen si kërcënim.

“N’maqinë t’mishit t’shtin hallku” i tha ndër tjera Kobra.

Ndërsa, Fero, iu përgjigj duke i thënë se kur të jetë në Kosovë, le t’ia dërgon numrin, për t’u parë bashkë.

Se çka do ndodh mes tyre, presim të shohim.

(Kosova Sot Online)