Super-vetura aspak e zakonshme që vozit Arnold Schwarzenegger

  • 13 nëntor 2019 - 13:09
Super-vetura aspak e zakonshme që vozit Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger bëri kryerjen e punëve ditore të dukeshin si një mision ushtarak kur ai hipi në një automobil të tipit SUV në Brentwood Country Mart i cili dukej si tank ushtarak.

Ylli 72-vjeçar ishte parë duke pasur probleme të hipte në në automjetin e tij Pinzgauer. Ky automjet fillon në 18,000 dollarë dhe mund të kushtojnë deri në 70,000 dollarë në varësi të modelit.

Schwarzenegger është i famshëm për koleksionin e tij masiv të makinave, i cili përfshin Hummers të ndryshme, një tank M47 Patton, një Mercedes-Benz Unimog dhe një ish-ushtarak Dodge M37.

Ne mund vetëm të imagjinojnë se sa harxhon ai në benzinë.

(Kosova Sot Online)