Ganimetja për nipin: Në jetë ka disa dashuri që lindin dhe mbeten të mëdha

  • 02 dhjetor 2019 - 15:17
Ganimetja për nipin: Në jetë ka disa dashuri që lindin dhe mbeten të mëdha

Këngëtarja e njohur e muzikës popullore Ganimete Jashanica, sot ndihet shumë e lumtur, e kjo për një arsye shumë të fortë, shkruan gazeta "Kosova Sot Online".

Nipi i saj Leka, që ajo e do shumë, pikërisht sot feston ditëlindjen, andaj përmes disa fotografive, ajo e ka uruar Lekën me fjalët më të ëmbëla, ashtu siç vetëm gjyshja dinë ta uron nipin: Në jetë ka disa dashuri që lindin dhe mbeten të mëdha, kjo sepse Zoti deshi të na shtonte një mrekulli në familjen tonë.Uroj që jeta jote të jetë përkrah motrave ëdhe dy prindërve të mrekullushëm.Leka urimeënga nani dhe gjyshi ,paqë gëzime dhe shëndet,Zoti të dhuroftë 100 vjet, ka shkruar Ganimetja.

Image
Image


(Kosova Sot Online)