Çmimin Best New international artist në 'Këngën Magjike' 2019 e fiton Sisma me 'Com'e' possibile'

  • 07 dhjetor 2019 - 21:15
Çmimin Best New international artist në 'Këngën Magjike' 2019 e fiton  Sisma me  'Com'e' possibile'

Çmimin Best New international artist në 'Këngën Magjike' 2019 e fitoj grupi italian  Sisma me  'Com'e' possibile'., shkruan gazeta "Kosova Sot Online".

Çmimin Best New international artist në 'Këngën Magjike' 2019 e fiton Sisma me 'Com'e' possibile'

 

Çmimin Best New international artist në 'Këngën Magjike' 2019 e fiton Sisma me 'Com'e' possibile'

Kujtojmë se Festivali Kënga Magjike lindi në vitin 1999, një koncept i ri në muzikën e lehtë, duke u bërë kështu një prej eventeve më të rëndësishëm në historinë e muzikës shqiptare.


Edicioni i XXI vjen me tendencë internacionale pasi për herë të parë artistë shqiptarë dhe të kombësive të ndryshme garojnë për çmimet e "Këngës Magjike".

(Kosova Sot Online)