Njihuni me sozinë e Meghan Markle

  • 01 shkurt 2020 - 11:41
Njihuni me sozinë e Meghan Markle

Që prej javësh Meghan Markle ka qenë një ndër emrat më të komentuar në media. Kjo sepse ajo dhe Harry hoqën dorë nga roli mbretëror dhe u shpërngulën në Kanada, ku po jetojnë si të pavarur financiarisht, bashkë me të voglin e tyre Archie. Së fundmi Meghan është bërë sërish qendra e vëmendjes, por për një arsye tjetër.

Në rrjet po qarkullojnë foto të një gruaje e cila ka një sozi të pabesueshme me të. Ajo quhet Akeisha Land dhe është 39 vjeç. Akeisha është nënë e dy fëmijëve dhe jeton në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

39 vjeçarja ka treguar për “E!News” se njerëzit e kanë ngatërruar shpesh herë në rrugë me Meghanin dhe ajo e merr për kompliment pasi siç shprehet ajo: “Dukesha është e mrekullueshme!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wonder why you’re seeing my face and not Bitty’s? I know you’d rather see her cute face, but I had to make a brief cameo to say, CHIEFSSSSSSS!! ë Our team is going to the Super Bowl y’all; so I had to (finally) post these photos of the only game we were able to make it to this year ë Wish we could go to more, but with two young kiddos and church on Sunday’s, it’s hard to make it to many games. Plus parking alone is $60 and ain’t nobody got time for that! ë • Also, can we just take a minute to talk about my hair?! I’ve been on my natural hair journey for over 5 years now and hadn’t straightened my hair in over two years. A couple years ago when I straightened my hair, even though I’d been natural for so many years and used Curly Girl Method approved products only, when straightened, my hair was dull, dry, slightly brittle and my ends were a disaster. This year though, I think the results speak for themselves in these photos! And I have @olivabrand to thank! Remember back in September I told you guys I was going to start a hair trial with them? Well as you can see, my hair loves @olivabrand! It’s perfect for my low porosity hair because it’s not as thick and heavy as most hair oils. I use it for my scalp massages as well as hot oil treatments. It’s made my hair sooooo soft, smooth, and shiny! Bye frizz! ëI’ve also been using it on Bitty’s hair and her curls are really starting to POP (as you can see in my previous post)! • Definitely go check them out @olivabrand and use code grey15 to save 15% off of your purchase ë

A post shared by Greyson Regina Land (@greyson_land) on

(Kosova Sot Online)