“Bashkëshortja e Kobe Bryant vret veten”, del e vërteta e lajmit që trazoi internetin

  • 05 shkurt 2020 - 11:42
“Bashkëshortja e Kobe Bryant vret veten”, del e vërteta e lajmit që trazoi internetin

Lajmi i rremë për vdekjen e bashkëshortes se Kobe Bryant merr “dhenë”.

Disa ditë pasi bashkëshorti i saj Kobe Bryant dhe vajza Gianna humbën jetën nga ai aksident tragjik, në internet po qarkullon lajmi ku thuhet se Vanessa Bryant ka vrarë veten.

Lajmi vazhdon me argumentin se ajo nuk po duronte dot dhimbjen e madhe prandaj vendosi te marrë këtë vendim. Fotoja e cila është bërë virale mbante logon e BBC, një prej mediave më të mëdha në botë me mision për ta bërë lajmin e besueshëm.

Lajmi është përgënjeshtruar dhe thuhet se është përhapur vetëm për përfitime.

Faqja e kontrollimit të fakteve “Snopes”, i ka përgënjeshtruar këto thashetheme të pamëshirshme dhe rendit disa fakte.

Ata shkruajnë se kjo nuk është një mënyrë e të bërit të lajmeve nga “BBC”, fotoja “RIP” nuk gjendet në portalin e tyre dhe e gjitha ka qenë një montim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My girls and I want to thank the millions of people who’ve shown support and love during this horrific time. Thank you for all the prayers. We definitely need them. We are completely devastated by the sudden loss of my adoring husband, Kobe — the amazing father of our children; and my beautiful, sweet Gianna — a loving, thoughtful, and wonderful daughter, and amazing sister to Natalia, Bianka, and Capri. We are also devastated for the families who lost their loved ones on Sunday, and we share in their grief intimately. There aren’t enough words to describe our pain right now. I take comfort in knowing that Kobe and Gigi both knew that they were so deeply loved. We were so incredibly blessed to have them in our lives. I wish they were here with us forever. They were our beautiful blessings taken from us too soon. I’m not sure what our lives hold beyond today, and it’s impossible to imagine life without them. But we wake up each day, trying to keep pushing because Kobe, and our baby girl, Gigi, are shining on us to light the way. Our love for them is endless — and that’s to say, immeasurable. I just wish I could hug them, kiss them and bless them. Have them here with us, forever. Thank you for sharing your joy, your grief and your support with us. We ask that you grant us the respect and privacy we will need to navigate this new reality. To honor our Team Mamba family, the Mamba Sports Foundation has set up the MambaOnThree Fund to help support the other families affected by this tragedy. To donate, please go to MambaOnThree.org. To further Kobe and Gianna’s legacy in youth sports, please visit MambaSportsFoundation.org. Thank you so much for lifting us up in your prayers, and for loving Kobe, Gigi, Natalia, Bianka, Capri and me. #Mamba #Mambacita #GirlsDad #DaddysGirls #Family ë

A post shared by Vanessa Bryant ë (@vanessabryant) on

(Kosova Sot Online)