Rihanna e vetme këtë Shën Valentin

  • 14 shkurt 2020 - 14:15
Rihanna e vetme këtë Shën Valentin

Rihanna nuk ka qenë beqare në ditën e Shën Valentinit për dy vjet radhazi, këtë herë edhe pse po, kjo nuk është shqetësimi i saj, sepse këngëtarja do të kalojë ditën duke vazhduar rritjene perandorisë së saj shumëmilionëshe.

Rihanna nuk ka “Love on the Brain” këtë Shën Valentin. 31 vjeçarja që u nda nga miliarderi saudit, Hassan Jammel, është duke e kaluar ditën sikurse të tjerët.

“Rihanna është plotësisht e lumtur që bën gjërat e saj të përditshme në Ditën e Shën Valentinit këtë vit dhe është vërtet si çdo ditë tjetër për të”, tha një burim për Hollywood Life.

(Kosova Sot Online)