Almeda ‘kthehet’ në Durrës

  • 18 shkurt 2020 - 11:11
Almeda ‘kthehet’ në Durrës

Ajo është shqiptare, por, që jetesën dhe karrierën e ka përqendruar në Turqi.

Mirëpo, Almeda Abazi nuk është se ka shkëputur nga lidhjet e saj që i ka në Shqipëri dhe miqtë që i ka lënë në vendlindje.

Ajo ka hedhur një fotografi të bërë në Durrës.

Duke e treguar mallin për vendin e saj, Almeda shkëlqeu në këtë set ku mori pjesë edhe bashkëshorti i saj, Tolgahan Sayisman.

(Kosova Sot Online)