Roberti lirohet nga konvikti, del negativ në testin për koronavirus

  • 04 prill 2020 - 15:22
Roberti lirohet nga konvikti, del negativ në testin për koronavirus

Këtë e ka bërë të ditur vet ai përmes një postimi, ndërsa ka treguar se gjithçka ka përfunduar dhe se tashmë ndodhet në shtëpi.

Pas dy javësh në karantinë, Robert Berisha tashmë ka kryer testin ndaj koronavirusit duke rezultuar negativ.

Këtë e ka bërë të ditur vet ai përmes një postimi, ndërsa ka treguar se gjithçka ka përfunduar dhe se tashmë ndodhet në shtëpi.

“Sot dola negativ dhe jam në shtëpi”, thotë ndër të tjerash Roberti.

Pas kthimit nga Amerika, Robert Berisha u fut në karantinë në konvikt në Prishtinë.

(Kosova Sot Online)