Arbana Osmani përgatit ëmbëlsira si shenjë falënderimi për stafin mjekësor

  • 04 maj 2020 - 22:35
Arbana Osmani përgatit ëmbëlsira si shenjë falënderimi për stafin mjekësor

Arbana Osmani ka falënderuar mantel bardhët për sakrificën e tyre gjatë pandemisë.

Mantel bardhët janë heronjtë e kësaj pandemie, ata që sakrifikuan jetën e tyre duke qëndruar në front me koronavirusin.

Shumë fytyra të njohura publike falënderuan në mënyra të ndryshme mjekët, ndërsa së fundmi Arbana Osmani përgatiti ëmbëlsira për stafin mjekësor.

Ajo publikoi video duke i dërguar  100 ‘tiramisu’ për ekipin mjekësor të Spitalit Intensiv.

“Kënaqësi e veçantë për mua të gatuaja 100 Tiramisu surprizë për ekipin mjekësor te Spitalit Infektiv në QSUT, dhe t’jua servirja sot në pushimin e drekës në oborr. Faleminderit pafund për sakrificën tuaj (Detajet i keni në stories dhe para se te filloni ju policia e instagramit, maskat jane hequr vetem pak sekonda kur kemi shkrepur foto e video kujtim” shkruan Arbana.

(Kosova Sot Online)