Megjithatë Britney Spears i takon sërish dy djemtë e saj

  • 27 maj 2020 - 07:41
 Megjithatë Britney Spears i takon sërish dy djemtë e saj

Britney Spears i kaloi dy javë në izolim të plotë, me urdhër të ish burrit Kevin Federline, derisa u shpreh e lumtur që më në fund do të takonte dy djemtë e saj, Jayden dhe Sean.

Britney u takua me fëmijët e saj pas dy javësh në izolim, pasi u kthye nga një udhëtim ku shkoi për të vizituar familjen e saj në Luiziana, dhe ish burri i saj kërkoi nga ajo që të izolohej për 2 javë.Ajo i gjeti ish burrin Kevin, duke praktikuar mësimet me fëmijët e tyre Jayden dhe Sean, të cilët që nga mesi i marsit kur shkollat u mbyllën, për shkak të përhapjes së koronavirusit.

Këngëtarja e njohur e pranoi me kënaqësi izolimin për të mirën e djemëve të saj me të cilët u takua pas dy javësh, duke u shprehur mjaft e gëzuar me vizitën që zgjati vetëm disa orë. 

Image

(Kosova Sot Online)