Miranda Hashani zonja e skenës që e ruan muzikën e pastërt shqipe

  • 29 maj 2020 - 12:02
Miranda Hashani zonja e skenës që e ruan muzikën e pastërt shqipe

Mëse tri dekada, këngëtarja e njohur shqiptare Miranda Hashani vazhdon të qëndrojë fuqishëm në skenë, shkruan gazeta "Kosova Sot Online".

E pavarësisht se viteve të fundit muzika shqipe po rrezikohet nga rryma greke, sllave e turke, ajo asnjëherë nuk ka pranuar të jetë pjesë e asnjë klike, duke vazhduar misionin e saj të filluar që nga fëmijëria për ta kultivuar muzikën e pastër shqipe.

Image
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miranda Hashani (@hashanimiranda) on

Prandaj me plotë kuptimin e fjalës, Miranda Hashani është zonjë e vërtetë e skenës.

Kujtojmë se ajo është e martuar me futbollistin dhe trajnerin e njohur Mentorin me të cilin kanë dhe dy fëmijë Donin dhe Detin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ë

A post shared by Miranda Hashani (@hashanimiranda) on

(Kosova Sot Online)