Mozzik shkon në Mitrovicë, e presin fëmijet pa maska dhe distancë fizike

  • A.P /
  • 08 gusht 2020 - 12:58
Mozzik shkon në Mitrovicë, e presin fëmijet pa maska dhe distancë fizike

Reperi i njohur Mozzik sot ka qenë në Mitrovicë. Për ta pritur atë kanë dalë një numër i madh të rinjve, shumica e të cilëve fëmijë.

Në një video shihet një grumbull i madh i qytetarëve të cilët nuk e respektojnë distancën fizike e pa maska.

https://www.televizioni.tv/upload/videos/2020/08/QzvThgDoJ2KOY8ZvHJAP_08_d924eb24a8b9fc8f767e771032cd7081_video_360p_converted.mp4

Image


(Kosova Sot Online)