Befasojnë Edona Llalloshi dhe Bora Zemani - Veshin fustanin e njëjtë, cilës po i rri më mirë?

  • 12 November 2022 - 12:28
Befasojnë Edona Llalloshi dhe Bora Zemani - Veshin fustanin e njëjtë, cilës po i rri më mirë?

Të dyja janë mjaft të pëlqyera nga publiku, secila në profesionin e vet.

Bëhet fjalë për Edona Llalloshin dhe Bora Zemanin, shkruan "Kosova Sot Online".

Ajo se çka i "bashkon" këto dy artiste janë modeli i njëjtë i fustanit të cilat ato i kanë veshur.

Mirëpo, shtrohet pyetja se cilës po i bie më bukur?

(Kosova Sot Online)