Vesa del me një mesazh të fuqishëm: Vajza e gra, punoni fort që të krijoni pavarësinë tuaj financiare

  • E.K /
  • 17 April 2024 - 08:38
Vesa del me një mesazh të fuqishëm: Vajza e gra, punoni fort që të krijoni pavarësinë tuaj financiare

Këngëtarja, Vesa Luma, ka shkruar një status me një mesazh shumë të rëndësishëm për femrat, përcjell “Kosova Sot Online”.

Vesa ka kërkuar që gratë të punojnë shumë dhe të krijojnë pavarësinë e tyre financiare.

“Ju që po kaloni në probleme të tilla dhe nuk keni guxim të shkëeputeni nga ajo lidhje..mendoni qe jeta juaj është shumë më vlefshme se cdo problem qe mund të pasoj ,pasi jeni kthyer në shtëpitë tuaja të familja që ju ka rritur- sepse jam e bindur qe zemra e nje nënë e një babai i nje vajzë është shumë e madhe!!”, ka shkruar ndër tjera Vesa.

(Kosova Sot Online)