Këto janë konceptet vizuele zyrtare të Galaxy Note 10 dhe 10+ nga Samsung

  • 11 korrik 2019 - 09:58
Këto janë konceptet vizuele zyrtare të Galaxy Note 10 dhe 10+ nga Samsung

Samsung ka promovuar tiparet e produktivitetit të Galaxy Note10, që do të zbulohet më 7 gusht, por, ndryshe nga Google, që shfaqi Pixel 4 të tyre, Samsung kanë qenë të heshtur për pamjen e pajisjeve të ardhshme. 

Falë rrjedhave të mëparshme, mund të kemi një ide shumë të mirë se çfarë duhet të presim, dhe tani, falë WinFuture (Note10+) dhe Ishan Agarwal (Note10), marrim konceptet zyrtare Galaxy Note10 si dhe Galaxy Note10+.

Pajisja që shihni më sipër është Galaxy Note10. Ju mund ta dalloni lehtë atë në sajë të konfigurimit të trefishtë të kamerave dhe, ç’është interesante është se Samsung po merr një inspirim nga dizajni i Huawei-t, duke ofruar, së bashku me një version të zi (më poshtë), një gradient blu-vjollcë-gri. 

Ekrani gjithashtu konfirmon kuadrat e hollë, kamerën qendrore me vrimë të vetme në ekranin Infinity O, si dhe dizajnin e lakuar deri tek skajet. 

Ju nuk do të jeni në gjendje të dalloni një skaner të gjurmëve të gishtave, që nënkupton se Samsung po përdor një njësi në ekran për biometrikë.

Ka shumë të ngjarë që do të jetë i disponueshëm edhe në të zezë, por ekrani tregon modelin gradient, gjë që ndoshta është ajo që Samsung do të shtyjë.

(Kosova Sot Online)