Fitimet nga një makinë e shitur, BMW e para

  • 21 korrik 2019 - 08:09
Fitimet nga një makinë e shitur, BMW e para

Tregu i makinave është një prej tregjeve më fitimprurëse. Por sa fitojnë prodhuesit e ndryshëm si BMW, Toyota e Volkswagen, nga një makinë që e shesin.

Siç shkruan Bussines Journal, BMW-ja fiton 2 mijë e 574 euro, Toyota 1 mijë e 751 euro.

Ndërkohë Audi fiton 1,643 euro, Mercedes 736 euro dhe Volkswagen vetëm 334 euro.

Honda fiton 319 euro, General Motors fiton 834 euro, Skoda 758, Ford diku rreth 967 euro, Hyndai dhe Kia 1 mijë e 183 euro, Krajsller 1579 euro.

Prodhuesit francez, Reno fiton vetëm 241 euro, Peugot 510 euro, Citroen 500 eurom, dhe Seat vetëm 364 euro.

(Kosova Sot Online)