Ua prezantojmë Google Pixel 4

  • 08 shtator 2019 - 17:46
Ua prezantojmë Google Pixel 4

Jo se ne nuk e kemi parë tashmë atë dhe madje ka dalë nga vetë Google, por këtu është një pamje reale prej imazheve që pretendohet se portretizojnë Google Pixel të ardhshëm 4. 

Google duket se po largohet nga skema e ngjyrave me dy tone, e gjetur në modelet e mëparshme, dhe në vend të kësaj është duke përdorur një hije të vetme në anën e pasme.

Në pjesën e pasme, ju mund të shihni kthesën e kamerës katrore me skajet e rrumbullakosura që paraqesin kamera dhe një flash LED.

(Kosova Sot Online)