iPhone 11 Pro, i qëndrueshëm ndaj abuzimeve sesa çdo telefon tjetër më parë

  • 15 shtator 2019 - 08:41
iPhone 11 Pro, i qëndrueshëm ndaj abuzimeve sesa çdo telefon tjetër më parë

‘Apple” ka lansuar dy reklama të reja për telefonin ‘Pro dhe Pro Max’.

Të dyja këto reklama tregojnë se telefoni iu bënë ballë dhe është i qëndrueshëm në shumë abuzime, sesa çdo telefon që iu është bërë ndonjëherë.

Në reklamën e parë janë përqendruar kryesisht në telefonin ‘iPhone 11 Pro’ dhe se sa i fortë dhe i përballueshëm është ai, raporton “The Verge”.

(Kosova Sot Online)