Për një Ferrari unike duhet të presësh deri në 5 vjet

  • 17 shtator 2019 - 17:00
Për një Ferrari unike duhet të presësh deri në 5 vjet

Për njerëzit që kanë buxhet të madh për të shpenzuar, gjithmonë është programi Coachbuilding Cofolbuilding i kompanisë që të mbështetet në krijimin e makinave me të vërtetë të veçanta. 

Është mënyra e zbukuruar e Ferrarit për t'iu referuar divizionit të saj të veçantë të ngarkuar me krijimin e veturave unike dhe tejet të kufizuar bazuar në produktet ekzistuese, por me ndërtim krejt të veçantë.

Shembujt e fundit përfshijnë P80/C me shpejtësi fantastike Monza SP1 dhe SP2 pjesë e serisë së krijuar rishtas Icona. 

Nëse edhe ju doni një markë të veçantë Ferrari atëherë duhet të vendoseni në rradhë për të paktën 5 vjet për të marrë një makinë ekskluzive vetëm për ju.

Vetëm rreth 250 persona kanë të drejtë të marrin një automjet special. Kjo klientelë e nivelit të lartë përbëhet nga klientët më të mirë të Ferrarit, njerëz që kanë shpenzuar sasi të mëdha parash për produktet e kompanisë. 

Programi i lartpërmendur i Coachbuilding i Portofolit është aq i zënë sa që një urdhër i ri nuk do të përmbushet deri rreth vitit 2024.

(Kosova Sot Online)