Kërkesa për iPhone 11 më e madhe se sa që pritej

  • 17 shtator 2019 - 23:25
Kërkesa për iPhone 11 më e madhe se sa që pritej

Apple ka ndaluar prej kohësh publikimin e shifrave të shitjeve për iPhone-et e tyre (ka të ngjarë të ndajnë së shpejti disa numra paraprak), kështu që ne do të duhet të drejtohemi te burime të tjera nëse dëshirojmë të zbulojmë se si po funksionon formacioni i vitit 2019. 

Informuesi i produkteve Apple, Ming-Chi Kuo, beson se interesi dhe kërkesa për modelet e reja po i tejkalon pritjet.

Kjo është kryesisht për shkak të opsioneve të reja të ngjyrave që Apple prezantoi këtë vit, e cila gjithashtu ndodh të jetë pika kryesore e porosive paraprake: iPhone 11 Pro i gjelbër dhe modelet iPhone 11 jeshile dhe vjollcë.

Po ashtu ai tregon në lidhje me çmimin e telefonave, me iPhone 11 Pro më të shtrenjtë që është një zgjedhje e famshme në Shtetet e Bashkuara, ndërsa iPhone 11 më i lirë që vjedh tregun e paravendosur në Kinë. 

Duke marrë parasysh këto shenja të suksesit të hershëm, TF Securities ka bërë vlerësime për dërgesat iPhone 2019 nga 65-70 milion njësi në 70-75 milion njësi.

(Kosova Sot Online)