OnePlus 7T lansohet më 26 shtator dhe 10 tetor

  • 19 shtator 2019 - 09:22
OnePlus 7T lansohet më 26 shtator dhe 10 tetor

Nëse ju pëlqen ajo që OnePlus ka bërë me OnePlus 7 dhe do të dëshironit të shihni se çfarë do të bëjë ndërmarrja me pasardhësin e tij, do të jeni të kënaqur të mësoni se sipas thashethemeve, është konfirmuar që OnePlus 7T do të nisë në 26 shtator dhe 10 tetor.

Është pak e çuditshme të kemi dy data të ndara, por sipas OnePlus, telefoni celular do të dalë në treg më 26 shtator në një “zbulim unik në internet të OnePlus 7T në Amerikën e Veriut” që do të zhvillohet në 10:30 ET.

Më pas do të ketë një ngjarje të veçantë në Londër, më 10 tetor, e përshkruar si “OnePlus 7T Launch Event”.

Është pak e çuditshme që kompania po ndan ngjarjet e saj, por është sugjeruar që kjo mund të jetë për shkak të disa arsye.

Një nga këto arsye është se për OnePlus 7T, jo të gjithë telefonët mund të lansohen në Amerikën e Veriut, kështu që ngjarja për rajonin mund të mbulojë vetëm telefonat (ose telefonin) që do të jenë në dispozicion.

Kur OnePlus lansoi seritë OnePlus 7 të telefonave, vetëm OnePlus 7 Pro arriti në SHBA, jo OnePlus 7, kështu që mbase e njëjta gjë mund të ndodhë përsëri. 

(Kosova Sot Online)