Vjen Samsung 11-ta dhe kamera e tij “magjike”

  • 08 dhjetor 2019 - 08:32
Vjen Samsung 11-ta dhe kamera e tij “magjike”

Sipas mediave ndërkombëtare, telefoni i ardhshëm Galaxy S11 do të ketë kameran më të madhe në krahasim me telefonat e tjerë të gjeneratës Galaxy.

Një raport i Bloomber tregon se kamera do të zërë vend sepse do të ketë një sensor 108 megapiksel së bashku me një kënd të gjerë dhe lente për zmadhim.

Kompania ka deklaruar se sensori 108 megapiksel është zhvilluar nga Samsung-u në bashkëpunim me kompaninë Xiaomi dhe është shfaqur për herë të parë në telefonin Mi Note 10.

Zakonisht megapikselët nuk ndryshojnë, por tek Galaxy S11 kamera për herë të parë do të jetë ndryshe nga të gjtihë telefonat e tjerë.

Kjo risi e Samsung do të adhurohet nga publiku.

(Kosova Sot Online)