Audi A6 e rifreskuar po vjen

  • A.P /
  • 02 maj 2022 - 14:39
Audi A6 e rifreskuar po vjen

Disa javë pasi u publikuan fotografitë e para të ‘spiunazhit’, ne kemi interpretimet e para të modelit të restauruar.

Mbi to është gjithçka që duhet të jetë e re, si dhe gjithçka që ka arritur të kapet në ekzemplarë të maskuar.

Ashtu siç pritej, munguan ndryshimet rrënjësore, por ndryshimet më të mëdha mund të ndodhin në pjesën e përparme dhe të pasme.

Dhe në formën e parakolpëve të modifikuar me karakter sportiv më të theksuar.

(Kosova Sot Online)