Një projektor familjar i përballueshëm që është i lehtë për t'u transportuar

  • A.P /
  • 06 November 2022 - 09:59
Një projektor familjar i përballueshëm që është i lehtë për t'u transportuar

Smonet është i njohur për gamën e gjerë të produkteve të sigurisë, por çuditërisht ato kanë disa pajisje argëtuese brenda katalogut të saj.

Midis këtyre Smonet ka lëshuar një projektor portativ që përfshin një sasi të mirë karakteristikash për çmimin e tij shumë të ulët.

Projektori Portativ i Smonet është një pajisje e vogël me përmasa 30 x 21 x 11 cm dhe me peshë shumë të lehtë 1,5 kg. Ndërtimi i tij i lehtë dhe në miniaturë e bën atë ideal për përdorim portativ.

Projektori është i vendosur në një kuti plastike që ndihet i qëndrueshëm edhe pse është shumë i lehtë, që do të thotë se mund të trokasë kur transportohet.

Altoparlantët e vendosur në pjesën e pasme të projektorit mbrohen nga një grilë rrethore plastike. Paneli i pasmë është shtëpia e lidhjeve hyrëse të projektorit dhe një përzgjedhje e mirë e tyre, transmeton gazeta "Kosova Sot Onnline".
Projektori përfshin gjithashtu një mbajtës me vidë që e lejon atë të jetë me kënd në pozicione të ndryshme. Ishte shumë i qëndrueshëm gjatë gjithë kohës gjatë përdorimit dhe mbështetësja shtesë ishte shumë e dobishme gjatë konfigurimit.

Veçoritë kryesore të kontrollit janë rrota e fokusit dhe korrigjuesi i gurthemelit, të cilët janë të vendosur në një pozicion të arritshëm në krye të projektorit.

Ai gjithashtu ka gjashtë butona kontrolli të vendosura sipër, të cilat i japin përdoruesit kontroll të plotë pa pasur nevojë të përdorë telekomandën.

(Kosova Sot Online)